Wanneer

19 oktober 2024    
10:00 - 12:00

Reserveringen

€15,00
Nu reserveren

Waar

Flowable Uden
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

Jezelf verliezen kan op ontelbaar verschillende manieren. Vaak heb je het zelf niet eens in de gaten. Hoe zou het zijn om een stap terug te doen? Je weer gedragen te voelen en contact te maken met jezelf?

We gaan dit samen doen d.m.v. verschillende oefeningen, waarbij ik je uitnodig om te voelen wat zich aandient.

Benieuwd wat je tegen gaat komen? Meld je dan snel aan.

Verdwaald in de ruis, welkom thuis.

 

Ik ben Emiel Verhoeven van Onbewust-Bewust en ik doe mee met Flowafest Herfst.

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk consult, workshop, familieopstelling of een huisreiniging. Wil je op zoek naar de oorzaak van een klacht of wat je blokkeert om jezelf te zijn? Vaak heeft het te maken met een onverwerkte ervaring van jezelf en/of uit je familielijn. Alle ervaringen worden opgeslagen in ons onderbewuste, dus samen gaan we daar op onderzoek uit. Dit doe ik d.m.v. intuïtieve opstellingen, waarbij we op een veilige manier gaan voelen wat de oude ervaring nog te brengen heeft, zodat je deze kan verwerken en loslaten.

 

Voor een huisreiniging kom ik bij je thuis. Ik word veel gevraagd bij mensen waar slecht geslapen wordt of spanningen in huis zijn.
We zijn ons er vaak niet bewust van dat er entiteiten en/of oude energieën in ons huis kunnen zitten. Ik reinig het huis en zorg dat entiteiten verder kunnen, zodat er weer rust in huis komt.

Reserveringen

Reservering

Reserveer jouw plekje voor deze workshop. Contant betalen bij aanvang van de workshop.

€15,00

Registratie informatie

Samenvatting reservering

1
x Reservering
€15,00
Totaal
€15,00