Wanneer

22 oktober 2024    
14:00 - 16:00

Reserveringen

€15,00
Nu reserveren

Waar

Flowable Uden
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

Hey mama, hoe lekker zou het zijn om zonder schuldgevoel te genieten van een koekje of een paar stukjes oude kaas, zonder door te slaan in onbeheerst snacken en zonder kilo’s aan te komen?

Na deze workshop weet jij precies hoe je uit die vicieuze cirkel van te veel snoepen en snacken stapt.
Wat er NIET aan bod komt in deze workshop: standaardadviezen als “Drink een glas water als je trek hebt” of “Koop gewoon geen chips of snoep”.

Ik leer je slimme, praktische tips die je voor de lange termijn helpen naar een relaxte relatie met eten, zónder dat je jezelf iets hoeft te ontzeggen.

Ik ben Jaimie van de Braak, trotse mama van Fien (2024) en ik ben er voor jou: de mama die baalt van haar lichaam en eetgedrag na de bevalling.

Zelf weet ik als geen ander hoe doodvermoeiend die vicieuze cirkel is van streng lijnen om vervolgens weer de controle te verliezen over eten. Nu ben ik al zo’n 10 jaar vrij van deze eetstrijd. Ik eet gezond én geniet van lekkers, gewoon op gevoel. En ik ben alleen maar trots op mijn ‘nieuwe’ mamalijf, waar ik goed voor zorg.

In mijn praktijk help ik nu andere moeders die ook graag een gezonde en relaxte relatie willen met eten en hun lichaam. Zonder diëten, eetregels en compenseren.

 

 

 

 

Reserveringen

Reservering

Reserveer hier je plekje. Betaling graag contant voor aanvang van de workshop

€15,00

Registratie informatie

Samenvatting reservering

1
x Reservering
€15,00
Totaal
€15,00