Wanneer

26 oktober 2024    
14:00 - 16:00

Reserveringen

€15,00
Nu reserveren

Waar

Flowable Uden
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

Eigenlijk komt iedere hulpvraag waarmee ouders en kinderen in mijn praktijk komen in de basis op hetzelfde neer. ‘Het zou zo fijn zijn als mijn kind wat steviger in zijn schoenen staat’.
Dan begint voor mij als kindercoach het grote speurwerk!

‘Stevig in je schoenen staan’ heeft namelijk te maken met zelfvertrouwen, je zelfbeeld en zelfwaardering. Maar ook met mindset, met gedachtenpatronen. Met de manier waarop je omgaat met emoties, en met tegenslagen. Met de wereld waarin je opgroeit. Met verwachtingen, van jezelf en vanuit je omgeving. Met opvoeding, persoonlijkheid, en ervaringen die je hebt gehad.

Als we duidelijk hebben waar aandacht voor nodig is, kunnen we gericht aan het werk.
Een onderwerp waar we altijd mee aan de slag gaan is, is de basis voor zelfvertrouwen: een realistisch en positief zelfbeeld.
Dat kan je kind nu ook doen in de workshop ‘Stevig in je schoenen’!

We onderzoeken wat jouw kind zo uniek maakt, welke kwaliteiten hij in zich heeft en waar hij trots op is. We denken na over wie en wat ervoor zorgt dat je kind zich sterk, gezien en gewaardeerd voelt. We oefenen in het kijken met een positieve blik naar jezelf.

En weet je wat zo tof is? Omdat we het samen doen, zal je kind merken dat hij niet de enige is die weleens aan zichzelf twijfelt, of zichzelf niet altijd even leuk vindt.
En van een gezellige middag vol positiviteit en waardering, laadt de batterij van je kind ook lekker op. Laat dat nou heel belangrijk zijn voor een gezonde dosis veerkracht!

Aan het eind van de workshop loopt je kind met een positief gevoel over zichzelf weer naar buiten. Met een glimlach op z’n snoet, en hopelijk een klein huppeltje!

Voor een uitleg van deze workshop voor kinderen, zie; www.sijskindercoaching.nl

Even voorstellen! Mijn naam is Susan van de Wetering. Al ruim 10 jaar begeleid ik in mijn praktijk ‘SIJS Kindercoaching’ kinderen met hulpvragen op het gebied van zelfvertrouwen, mentale weerbaarheid, veerkracht, sociaal-emotionele ontwikkeling en welbevinden.

Niet blij zijn met jezelf, een kort lontje, piekeren, angst om fouten te maken, het lastig vinden om voor jezelf op te komen: het hoort allemaal bij opgroeien. Ieder kind zit wel eens even minder lekker in zijn vel.
Vaak kun je als ouder zelf de ondersteuning bieden die je kind nodig heeft en kom je er samen uit. Maar soms kun je wel wat hulp gebruiken… en dan kom je gewoon naar SIJS!

Als kindercoach bied ik kortdurende, laagdrempelige begeleiding, die altijd uitgaat van de kracht van een kind. Het doel van een traject is samen ontdekken wat er nodig is om een positieve verandering te creëren in de huidige situatie, en hier vervolgens stappen in te gaan zetten.
De begeleiding is oplossingsgericht, persoonlijk, zo ‘luchtig’ mogelijk en creatief.
Het ‘keetje’ van SIJS biedt zo een veilige plek om nieuwe dingen te leren en jezelf als kind en ouder te mogen ontwikkelen!

Wil je graag eens overleggen over wat ik voor jouw kind kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag!

Reserveringen

Reservering

Reserveer je plekje. Betaling graag contant bij aanvang van de workshop

€15,00

Registratie informatie

Samenvatting reservering

1
x Reservering
€15,00
Totaal
€15,00