Wanneer

26 oktober 2024    
10:00 - 12:00

Reserveringen

€15,00
Nu reserveren

Waar

Flowable Uden
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

Je van harte welkom om bij praktijk Integrale coaching en therapie Lonneke Andringa te komen voelen en ervaren wat NEI, Neuro Emotionele Integratie voor jou, je kind of je dier kan betekenen.

  Tijdens deze individuele sessies ga ik niet alleen uitleggen hoe een onbewuste en onverwerkte emotie of gebeurtenis kan leiden tot een fysieke klacht, ongewenste emotie of ongewenst gedrag. We gaan de aanleiding ook terplekke opsporen en alsnog verwerken zodat je je weer krachtig en fijn voelt, vrij van belemmerende klachten en patronen. NEI is snel, vriendelijk en effectief, inzetbaar voor mens én dier en werkzaam bij tal van klachten als migraine, darmstoornissen, allergieën, verslavingen, terugkerende emoties of patronen, ongewenst gedrag, bed plassen etc. omdat de aanleiding hiertoe in ruim 95% van de gevallen een emotionele blokkade betreft. Oók bij dieren. We ervaren en voelen in de rechterhersenhelft. We verwerken in de linker hersenhelft. Als beide hersenhelften congruent zijn ten aanzien van een gebeurtenis of prikkel kan het brein deze verwerken. Tot ons 6e levensjaar zijn beide hersenhelften nog niet in staat heftige informatie te verwerken. Soms is trauma te groot om direct en volledig te verwerken en onverwerkt trauma wordt via het DNA overgedragen van (voor)ouder op kind. Het slaat zich allemaal op in de rechter hersenhelft. Vroeg of laat wil deze onverwerkte en meestal onbewuste pijn gezien en gehoord worden. Deze behoefte uit zich in een stoorzender; een fysieke klacht, ongewenste emotie of ongewenst gedrag. Zodra we ons bewust worden wat er in die rechterhersenhelft om aandacht vraagt, kunnen we deze gebeurtenis alsnog snel en vriendelijk integreren in de linker hersenhelft waarna het systeem de daaraan gekoppelde klacht, de stoorzender los kan laten Deze dient immers geen functie meer dan.

Gaat het om een dier, neem dan een foto mee waar je dier helemaal en alleen op staat en je aankijkt.

Tijdens deze avond kun je ook kennis maken met de Mními WollenLichten; met de hand gevilte troostlichtjes van merinowol en zijde waarin ik eventueel ook haartjes en/of as verwerk.

Reserveringen

Reservering

Reserveer hier je plekje. Betaling graag contant en voor aanvang van de workshop

€15,00

Registratie informatie

Samenvatting reservering

1
x Reservering
€15,00
Totaal
€15,00