Wanneer

30 december 2023    
14:00 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Flowable
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

‘Sprekend jezelf het nieuwe jaar in’

Marielle neemt je in een korte, luchtige en humoristische voorstelling mee in haar persoonlijke zoektocht naar eigenheid en moed.  ‘Enthousiast, dapper en een beetje gek. Dat typeert Marielle. Al is dat laatste misschien een understatement voor iemand die al vanaf haar geboorte maf is.

‘Doe maar wat anderen doen, dan zal het wel goed zijn’ leerde ze. Dus dat probeerde ze. Maar wat nou als je jezelf helemaal niet kunt verstoppen? En wat nou als jij al helemaal oké bent, precies zoals je bent? Wat wil je dan laten zien?

Je mag je deze middag laten inspireren door dit verhaal om daarna met expressieve en speelse opdrachten in een aanvullende workshop jezelf en al jouw eigenheid de ruimte te geven. Vanuit compassie, verbinding en plezier.  (Her-)ontdekken hoe leuk je ook alweer bent. Om met een hernieuwd innerlijk vuurtje het nieuwe jaar in te gaan.

Of je nu zoekt naar een actieve en speelse manier van bezinning of dat je even wil ontsnappen van de drukte tussen de feestdagen door, deze middag is voor jou. Onthaasten, genieten en ontdekken.

Marielle: “Als trainer ondersteun ik extraverte hsp’er bij thema’s als authenticiteit, veerkracht en compassie. Dit doe ik graag op een speelse, ervaringsgerichte en onbevangen manier. Daarnaast werk ik aan een nieuwe voorstelling, MAF. Aangenaam. Over sprekend jezelf zijn.”

Reserveringen

Reserveringen gesloten voor dit evenement