Wanneer

14 januari 2024    
10:00 - 12:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Flowable Uden
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

Vanwege familieomstandigheden is deze workshop verplaatst naar 14 januari 2024 om 10.00 tot 12.30u.

De 13de Rite van de Munay-Ki (Rite of the Wombs) is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen!

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid

Meer informatie over Vivendy: www.vivendy.nl

Reserveringen

Reserveringen gesloten voor dit evenement