Wanneer

19 oktober 2024    
14:00 - 16:00

Reserveringen

€15,00
Nu reserveren

Waar

Flowable Uden
Oranjestraat 30, Uden

Evenement type

Een cryptische titel die je bijna letterlijk mag nemen. In deze workshop lopen we het hartlabyrint en gaan we schrijven.

Heb je vragen of hartenwensen? Wil je een diepere connectie voelen met je hart? Zoek je een andere vorm van mediteren, dan stilzitten? Ontmoet jezelf dan in het labyrint. In een labyrint loop je een pad waarbij je naar binnen gaat. Het lijkt een doolhof, maar dat is het niet. Het pad van een labyrint kent één weg die met wendingen naar een centrum gaat. Je hoeft geen afslagen te kiezen, het pad loopt niet dood. Je hoeft hierin je weg niet te vinden, maar je gewoon te gaan. Na de labyrintloop gaan we (flow)schrijven. Net zoals je voeten het pad ín het labyrint volgden, volgt je pen het papier. Hierin is je hart aan het woord.

Voor deze workshop hoef je niet ‘goed’ of ‘creatief’ te kunnen schrijven. Je volgt gewoon je gevoel. Zelfs wanneer jouw schrijven een paar woorden is, is het al goed. Je hoeft alleen maar open te staan voor wat in jou naar boven borrelt en zomaar op je papier verschijnt. Schrijven is een manier om je gedachten te ordenen en je diepe gevoelens te ontdekken. Hoe licht of donker ook, op papier kun je ze verwerken, transformeren, vormen, liefhebben.

Tips:
Tijdens de workshop schrijven we ‘old school’, dus neem je mooiste schrijfboekje mee en je fijnste pen. Fijne sokken of sloffen zijn aan te raden.

Mijn vloeiend hart
Op reis naar binnen
Een verkenningstocht naar het licht in de diepte
Word ik geprezen, geholpen, de weg gewezen
Bijgeschenen door de liefde
Van mijn vloeiend hart

Ik schrijf mijn reis, mijn vraag, mijn gevoel
Ik schrijf mijn liefde naar mij toe
Vanuit de diepte in mijn vloeiend hart.

Karin noemt zich ‘innerlijk communicatiespecialist’. Op haar 12de ontdekte ze bewust dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde. Dat inzicht onthulde diep van binnen een waarheid die iets openbrak wat maakte dat ze begon met schrijven. Ze ontdekte dat ze zichzelf ruimte kon geven tijdens het schrijven. Dat haar creativiteit opborrelde. Dat schrijven haar in het leven met twee voeten op de grond kon houden. Ook in woelige tijden. Ze schrijft vooral voor haar plezier en bewustwording en ze helpt anderen met teksten. Met haar achtergrond in onder andere communicatie en stresscounselling heeft ze ontdekt dat haar passie vooral ligt in anderen de ruimte bieden zichzelf te ervaren. Heb je dingen op een rijtje te zetten? Zoek je motivatie? Zoek je ingangen om een stap te zetten? Alles wat je nodig hebt zit in je. Karin helpt je met enthousiasme om deze vonkjes in jezelf te vinden. Ze gebruikt diverse werkvormen, zoals het gesprek, schrijfoefeningen en labyrinten.

Reserveringen

Reservering

Reserveer hier je plekje. Betaling graag contant voor aanvang van de workshop

€15,00

Registratie informatie

Samenvatting reservering

1
x Reservering
€15,00
Totaal
€15,00